Hou het veilig – Redcorp is er om je te helpen

Ik hoop dat jij en de mensen waarom je geeft, nog steeds gezond en wel van thuis uit aan het werken zijn.

Als je vertrouwde IT-reseller is je veiligheid ook voor ons een prioriteit. Daarom hebben we een lijst(je) met producten samengesteld die je zal helpen om veilig naar het werk te gaan en veilig te werken op kantoor.

Zo vind je er er maskers (ja, maskers ) die je nodig hebt om veilig onderweg te zijn en informatie over hoe je ze moet aandoen en dragen. Bovendien stellen we je ook producten voor die je nodig hebt om een veilige werkomgeving voor jezelf en je collega's te creëren.

Zoals steeds, we zijn om je te helpen! Hou het veilig!

Veilig onderweg

 

Voorzie je werknemers van een masker

We hebben 2 modellen op voorraad momenteel (3Ply and FFP2/KN95); klaar om op te sturen

3-layer protection

Facial Mask 3Ply Type II - Box of 50

€ 21.19 / stuk

Koop nu
4-layer protection
Ultimate Protection

Facial Mask FFP2 KN95 - Pack Of 10

€ 17.18 / stuk

Koop nu

Hoe draag je een masker?

Veilig op kantoor

Laten we een veilige werkomgeving creëren

Gebruik een acrylscherm om een veilige werkplek te creëren volgens de RIVM-richtlijnen. De transparante acrylwanden zijn eenvoudig en snel te monteren, zodat u moeiteloos een veiligere werkomgeving kunt creëren.

De transparante acrylwanden worden aangeboden in de meest gangbare afmetingen, maar andere afmetingen in de breedte, hoogte en met uitsparingen zijn vaak mogelijk.

Acrylic partition

Acrylic partition

Vanaf € 128

Koop nu
Medical Grade Mouse

Medical Grade Mouse

€ 69

Koop nu
Medical Grade Keyboard

Medical Grade Keyboard

€ 103

Koop nu

Washable Keyboard and Mouse

Keyboard and mouse are primary tough points in any workstation, and it can’t be fully disinfected because they are not washable.

This is why you should get a seal shield Keyboard and mouse that is 100% waterproof with Antimicrobial Product protection. You can easily wash these devices and can disinfect them.

Houd je werkruimte veilig met Newstar

Met NS-PLXPROTECT kan je zelf een veilige werkplek creëren. Dit scherm kan je eenvoudig bevestigen aan een bestaande bureauhouder, die meebeweegt met de flatscreen en het in hoogte verstelbare bureau.

Het scherm neemt, in tegenstelling tot alternatieve oplossingen, geen extra ruimte in beslag op het bureau. Bovendien kan je het scherm met behulp van een whiteboard marker als memobord voor je to-do-lijsten gebruiken. De NS-PLXPROTECT producten zijn zeer gebruiksvriendelijk, eenvoudig te installeren en eenvoudig te reinigen. De PLXPROTECT is gemaakt van transparant acryl dat 100% recycleerbaar is.

Transparent Screen

Transparent Screen For 1 Flat Screen

€ 75

Koop nu
Transparent Screen

Transparent Screen For 2 Flat Screens

€ 93

Koop nu
BIOLIFE Infrared Thermometer

Biolife Infrared Thermometer - Lcd

€ 54

Koop nu

Contactloze thermometers

Gebruik de contactloze thermometers van Biolife om je te verzekeren dat iedereen op je werkplek gezond is.

Het is sneller, betrouwbaarder en veiliger. Met 0,1°C intervallen & een nauwkeurigheid van 0,2°C voor betrouwbare resultaten en uitstekende prestaties, met de bijgewerkte hoge-nauwkeurigheidssensor en de nieuwste slimme chip.

Reinigingsproducten

Houd je werkplek schoon met deze reinigingsproducten. Je vind hier individueel verpakte doekjes, sprayreinigers en natte reinigingsdoekjes om je werkplek schoon te maken en te houden.

Astar Cleaning Products

Astar Cleaning

Vanaf € 7.98

Koop nu
AF Cleaning Products

AF Cleaning

Vanaf € 7.49

Koop nu