Parallels Logo

Parallels Desktop voor Mac

Wil je Windows en Mac programma's naast elkaar laten draaien? Je krijgt het beste van beide werelden door Parallels Desktop te gebruiken. Je blijft dus zonder pauze productief omdat je nooit hoeft te herstarten, noch je werkt moet onderbreken om aan een server te verbinden.

Hero image
20%
Off
Meer weten
 
Hero image
20%
Off
 

Superieure gebruikerservaring

Mac-gebruikers hoeven geen Windows-programma's te missen.

Productiviteit geperfectioneerd

Gebruik je macOS en Windows OS, naast elkaar, zonder ooit de productiviteit te hoeven onderbreken om te herstarten of om verbinding te maken met een server. Deel bestanden en mappen naadloos tussen applicaties met eenvoudige drag and drop of kopieer- en plakfunctionaliteit. Maak gebruik van macOS QuickLook om snel een voorbeeld van de meeste bestandstypen te bekijken vanuit File Explorer en tik op Woordenboek om snel woorden op te zoeken of toe te voegen.

SNEL aan de slag

Voer grafisch zware en resource-hongerige Windows-programma's naadloos uit zonder je Mac te vertragen.

Superior User Experience

Verbeterde gebruikerservaring

Direct toegang tot bedrijfskritische programma's op Mac-toestellen

Stel je voorkeursuiterlijk in

Gebruik de Coherentiemodus om Windows te verbergen terwijl je Windows-programma's gebruikt en schakel met één klik of veegbeweging tussen Mac en Windows. Of, als je je prettiger bij een pc Windows omgeving, stel Windows dan zo in dat het je hele scherm in beslag neemt..

Operationele efficiëntie

Sluit externe USB-apparaten (inclusief smartcards en andere apparaten die alleen compatibel zijn met Windows) aan op uw Mac en gebruik ze in Windows. Beter nog, print Windows-bestanden met behulp van printers die al zijn geconfigureerd voor je Mac.

Volledige compatibiliteit

Draai bedrijfskritische applicaties zonder toegevingen - Microsoft Office, Visual Studio, Quicken en QuickBooks voor Windows, Internet Explorer, SAP-producten, enterprise resource planning (ERP)-software, Autodesk-producten en nog veel meer! Parallels Desktop 16 levert 's werelds eerste 3D-ondersteuning voor Maps, Pages, Final Cut Pro, Adobe Premiere en meer.

Enhanced User Experience

Toonaangevende admin capaciteiten

Stroomlijning van de workflows en vermindering van de IT-overheadkosten

Massa-uitrol in minuten

Implementeer honderden installaties in een handomdraai met Parallels Mac Management, JAMF Pro en andere oplossingen. Stem de Parallels Desktop-instellingen af, voeg Windows-programma's toe aan het dock en schakel de Single Application Mode in met het Auto Deploy Package.

Eenvoudig beheer

Gebruik één volumelicentiesleutel voor alle installaties. Maak gebruik van inzichtelijke gebruiksstatistieken en real-time licentieactiviteiten en beheer eenvoudig alle ingezette licenties. Schakel automatische upgrades in om te synchroniseren met versie- en feature-releases, of schakel automatische upgrades uit en maak een on-site update-server aan. Jij beslist!

Snelle en veilige installatie

Registreer nieuwe gebruikers in een paar klikken door middel van automatisch gegenereerde e-mails, elk vergezeld van een Parallels Desktop download link. Alle installaties worden automatisch geactiveerd. Stel gebruikers in staat om een Corporate Windows VM te downloaden via een eenvoudige link om een Windows-image te downloaden in het Parallels My Account-portaal. Parallels Desktop-gebruikers in je hele organisatie kunnen dan met gemak de benodigde Windows-toepassingen krijgen.

Leading Admin Capabilities

Intuïtieve beheersmogelijkheden

Gebouwd rond Veiligheid en Compliance

Beveiligde gebruikers- en apparaattoegang

Sluit je aan bij Mac-gebaseerde Windows-instanties in Active Directory alsof het gewone Windows-pc's zijn. Handhaaf het beleid wanneer USB-sticks, smartcards en andere externe apparaten op de Mac worden aangesloten en in Windows worden gebruikt.

Gegevensbescherming in Windows

Zorg voor een extra beveiligingslaag door Windows virtuele machines te versleutelen en met een wachtwoord te beveiligen, en isoleer Windows indien nodig zelfs van Mac.

Vragen over virtuele machines

Creëer tijdgebonden, versleutelde virtuele machines die automatisch verlopen en vergrendelen op een vooraf bepaald tijdstip. Pas extra beveiliging toe wanneer bedrijfsgegevens worden gedeeld.

Intuitive Admin Capabilities

De meest naadloze oplossing tussen Mac en Windows

Door tegelijkertijd gebruik te maken van de mogelijkheden van Mac en Windows op één enkele computer, bespaar je geld, bureaumiddelen, stroomlijn je de workflows en verminder je de ondersteuningslast voor je IT-afdeling. En dat is nog niet alles.

Verhoog de operationele efficiëntie
  • Draai Windows naadloos naast elkaar op de Mac en schakel tussen Mac en Windows met een enkele klik of veegbeweging.
  • Sluit externe USB-apparaten (inclusief smartcards en andere apparaten die alleen compatibel zijn met Windows) aan op de Mac en gebruik ze in Windows.
  • Druk in Windows bestanden af met behulp van printers die al voor je Mac zijn geconfigureerd.
  • Maak naadloos gebruik van Windows alsof het een macOS-applicatie is. In tegenstelling tot andere virtualisatieoplossingen hoeft Parallels Desktop niet opnieuw te worden opgestart om een verbinding met een server te maken om Windows op de Mac te kunnen starten. Het is naadloos.
Deliver the Most Seamless Solution Between Mac and Windows

De meest naadloze oplossing tussen Mac en Windows!

One-stop shop
Toegankelijk
Gratis levering
Betrouwbaar