Lenovo Logo

Creëer met passie
Ontwerp
doelbewust

Hero image
€200
Cashback
Meer weten
Hero image
Earn
€200*
Cashback

CorelDRAW® Graphics Suite 2020

Doorbreek de creatieve barrières met CorelDRAW® Graphics Suite 2020. Deze Suite geeft je alle professionele vectorillustratie-, lay-out-, fotobewerkings- en typografietools die je nodig hebt om belangrijke ontwerpprojecten te creëren, vanaf vrijwel elk apparaat.

Hoofdkenmerken

Vector illustratie

Verander basislijnen en -vormen in complexe kunstwerken en creëer rondingen met vele veelzijdige vorm- en tekentools.

Paginaopmaak

Alle hulpmiddelen die je nodig hebt om lay-outs te maken voor brochures, documenten met meerdere pagina's en meer.

Fotobewerking

Retoucheer en verbeter je foto's met de krachtige, op lagen gebaseerde fotobewerkingstools van Corel PHOTO-PAINT of gebruik AfterShot 3 HDR om prachtige High Dynamic Range-foto's van je RAW-afbeeldingen te maken.

Typografie

Voeg effecten toe aan de tekst, zoals blokschaduwen en contouren, stem de lettertypes op een verantwoorde manier af, pas de tekst aan op de paden, en nog veel meer, met een complete set van typografietoepassingen.

Grafische hulpmiddelen voor het web

Ontwikkel boeiende webcontent met een verzameling webgraphics en presets. Zorg ervoor dat elke afbeelding die je exporteert voor het web scherpe randen heeft, dankzij een reeks van pixel-perfecte tools.

Professionele afdrukken

Controleer de kleurconsistentie over verschillende media en weet dat je kleuren accuraat zijn voordat je gaat afdrukken. Met de krachtige CorelDRAW-engine voor kleurbeheer is het eenvoudig om je documenten printklaar te maken.

CorelDRAW®
Graphics Suite

Hoe claim je je cashback?

Koop een in aanmerking komende volledige versie van CorelDRAW Graphics Suite 2020 voor Windows of Mac (Box of Single User License) bij Redcorp voor 31 december 2020. Dien vervolgens uiterlijk 31 december 2020 je claim in.

One-stop shop
Toegankelijk
Gratis levering
Betrouwbaar