Redcorp

Redcorp staat voor je klaar

Zoals je allicht weet is het ons doel om je IT-aankopen een stuk eenvoudiger en tijdbesparend te make. We hebben daarom een aantal hulpmiddelen in ons arsenaal opgenomen om dat te verwezenlijken.

Deze hulpmiddelen helpen je om in een handomdraai het juiste product te vinden. Bovendien zijn ze echt eenvoudig te gebruiken. We stellen je hieronder een paar van deze hulpmiddelen voor.

 
 

Discover our quickfinders

Quickfinder

Mobile Phone Case Finder

Quickfinder

Kensington Cable Lock

Quickfinder

NewStar Screen Fitter

Quickfinder

3M Privacy Filters

Quickfinder

Kensington Privacy Filters

Quickfinder

i-tec Product Configurator

 
 
Quickfinder

Hoesjes vinden voor je gsm/mobiele telefoon

Wil je je gloednieuwe investering correct beschermen? Gebruik onze ‘Mobile Phone Case’ tool om het juiste hoesje voor je gsm/mobiele telefoon te vinden.

Selecteer gewoon het merk en het model van uw telefoon en de kleur van uw hoesje. In drie klikken zie je ons aanbod.

Try it now

Kensington Cable Lock Finder

Het is altijd een goed idee om een Kensington-slot voor je dure apparaten te gebruiken om ‘t grijpgrage vingers een stuk moeilijker te maken. Je hebt geen idee hoeveel laptops er jaarlijks nog gestolen worden… allemaal te vermijden met een degelijk slot van Kensington!

Om het juiste slot voor je toestel te vinden, gaat je naar onze Kensington Cable Lock Finder en geef je de naam van uw apparaat in. Je kan ook het type apparaat, de fabrikant, het model en het product selecteren. In beide gevallen krijg je dan een lijst met compatibele Kensington-sloten te zien.

Try it now
Quickfinder
Quickfinder

NewStar Screen Fitter

Wil je je scherm moeiteloos en ergonomisch instellen? Gebruik dan de NewStar Screen Fitter. Tegen de muur, aan het plafond of op/aan je bureau. Bekijk al de mogelijkheden.

Ga naar onze NewStar Screen Fitter pagina, selecteer hoe je het scherm wenst te monteren. Selecteer merk en type en de Screen Fitter toont je wat mogelijk is.

Try it now

Privacy Filters

Privacyfilters helpen je te voorkomen dat onbevoegden op je scherm meekijken en verminderen daardoor het risico dat gevoelige en waardevolle informatie wordt blootgesteld aan ongewenste kijkers.

Je kan onze 3M- en Kensington-privacy-screenfilters gebruiken om de juiste filter voor je toestel te vinden.

Quickfinder
 
Quickfinder

i-tec product configurator

Met de I-tec Productconfigurator vind je elk compatibel i-tec product voor je laptop of desktop; een docking station, een video adapter, een lader, enz.
Ga gewoon naar onze i-tec productconfigurator pagina, definieer het toestel dat je gebruikt en welk type product dat je zoekt. Je hebt een heleboel mogelijkheden om je selectie te verfijnen.

Try it now